Нападателите на Милан и Интер Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку

...
Нападателите на Милан и Интер Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку
Коментари Харесай

Защо Ибрахимович и Лукаку се хванаха за гушите?

Нападателите на Милан и Интер Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку са си разменили страшни обиди по време на абсурда между тях в снощното огромно дерби за купата на Италия. „ Нерадзурите “ завоюваха с 2:1. Двамата едвам не стигнаха до пердах в края на първото полувреме. Те си допряха главите и се засипаха с обиди. Лукаку продължаваше да насочва реплики към шведа, откакто двамата бяха разтървани.

Италианските малките екрани „ RAI “ и „ Sportmediaset “ разкриха какво тъкмо са си споделили двамата играчи.

" Хайде, отивай да се занимаваш с твоето лайняно вуду, малко магаре ", оповестил Ибрахимович.

" Искаш да приказваме за майка ми ли, кучи наследник! Престани да се хилиш ", дал отговор Лакука и по-късно напсувал шведа.

След това Златан приканил някогашния си съотборник в Манчестър Юнайтед да разрешат разногласието си отвън стадиона.

Репликата на Ибрахимович за вудуто е обвързвана със преживелица от 2018 година Тогава Лукаку е състезател на Евертън, а притежателят на клуба Фархад Мошири съобщи, че нападателят е отказал офертата за нов контракт, тъй като е получил " вуду известие ", изпратено от майка му. Тя е участвала на специфичен обред в Африка, на който е получила предсказване, че синът ѝ не би трябвало да остава в Евертън, а да подпише с Челси.

Както е известно, Кристиан Ериксен донесе успеха на Интер с 2:1 в добавеното време. Преди това Ибрахимович беше обезпечил задатък на Милан в дербито в 31-ата минута, а Лукаку изравни от дузпа в 71-ата. Заради абсурда между тях двамата нападатели получиха жълти картони. През второто полувреме Златан беше изпъден от терена.

В съблекалнята шведът е поднесъл извиненията си на своите съотборници, само че изрично е отрекъл, че е обиждал Лукаку на расова основа.

Lukaku and Ibrahimovic are choosing to cuss other out in English so you know it's real...
— Carl Anka (@Ankaman616)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР