Нападателите на Франция Килиан Мбапе и Карим Бензема записаха впечатляващи

...
Нападателите на Франция Килиан Мбапе и Карим Бензема записаха впечатляващи
Коментари Харесай

Мбапе и Бензема с рекорди в шоуто срещу Белгия

Нападателите на Франция Килиан Мбапе и Карим Бензема записаха впечатляващи достижение при успеха на "петлите " над Белгия с 3:2 в полуфинален мач от Лигата на нациите. В Торино Франция изоставаше с 0:2 на почивката, само че стигна до цялостен поврат през второто полувреме, като Бензема и Мбапе се регистрираха с по един гол, а Тео Ернандес вкара победното попадение в продължението на дуела.

За Мбапе това бе мач номер 50 с националната фланелка, като той е най-младият футболист, достигнал до тази численост. Играчът на ПСЖ е на 22 години и 291 дни, а до момента върхът се държеше точно от Бензема, който записва 50-ия си мач за Франция на 24 години и 240 дни. Топ 5 в тази ранглиста се допълват от Пол Погба, Рафаел Варан и Патрик Виейра.

В същото време Бензема означи 32-ия си гол за Франция и измести легендата Зинедин Зидан от шестата позиция във безконечната голмайсторска листа. Нападателят на Реал Мадрид доближава до тази численост попадения, макар че над пет години бе отвън националния тим поради скандал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР