Нападателите на дядо Петър могат да лежат в затвора от

...
Нападателите на дядо Петър могат да лежат в затвора от
Коментари Харесай

Събрани са пари за дядо Петър, който беше ограбен преди няколко дни

Нападателите на дядо Петър могат да лежат в пандиза от три до 10 години.

Само за няколко часа десетки българи от цялата страна и чужбина събраха нужните средства, с цел да подкрепят дядо Петър от село Искра.

Възрастният мъж беше ограбен преди няколко дни от двама крадци, които отмъкнаха пенсията му от 370 лв..

След като Българска национална телевизия описа историята на Петър Петров, на телефона в кметството в Искра почнали позвънявания от цялата страна.

" От Нови пазар, София, Пловдив, разнообразни краища на страната събраха се средства, даже има и повече. Дърва, въглища, каквото му е нужно ще му бъде закупено, няма тв приемник, няма никаква техника, от каквото има потребност той ще споделя, ние ще му купуваме ", сподели Тодор Налбантов – кмет на село Искра.

С него се свързала и българка, която живее във Англия. Тя поискала да му заплати тока и да погаси всичките му отговорности.

Днес в Искра пристигнали и хора, които на място донесли на дядо Петър пакетирани храни и облекла. А от понеделник той ще получава и топла храна от обществения патронаж в Първомай.

Районният съд в Първомай остави за непрекъснато в ареста двамата крадци. Единият от тях заречен пред съдийския състав, че ще върне откраднатите пари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР