Нападатели с бухалки нападнаха и ограбиха мъж в парк в

...
Нападатели с бухалки нападнаха и ограбиха мъж в парк в
Коментари Харесай

По тъмна доба: Непознати нападнаха с бухалки и ограбиха търновец

Нападатели с бухалки нападнаха и ограбиха мъж в парк в търновския кв. " Колю Фичето ". Нападението е осъществено в четвъртък малко преди среднощ.

Двама непознати спрели прибиращ се към дома си 53-годишен мъж и у наредили да им даде всичките си пари. Когато мъжът дал отговор, че няма пари в себе си, единият от непознатите стоварил върху главата му удар с дървена бухалка. След това нападателите го отарашили, свили мобилния му телефон и избягали, написа " Монитор ".

Наред с това закононарушение, търновските криминалисти проверяват и кражба на огромна сума пари от товарен автомобил, осъществена в четвъртък по обяд. Неизвестният апаш се промъкнал в незаключеното возило и отмъкнал от кабината 2350 лева, мобилен телефон и документи.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че създателят на коментара под тази публикация носи правосъдна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат ненавист, приканват към принуждение или са оскърбителен. При единодушието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде непокътната идващите 7 дни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР