Нападател проникна в дома на известния американски сенатор Ранд Пол

...
Нападател проникна в дома на известния американски сенатор Ранд Пол
Коментари Харесай

US сенатор стана жертва на съседска политическа омраза

Нападател проникна в дома на известния американски сенатор Ранд Пол в щата Кентъки и му аргументи леки контузии , съобщи телевизия " Фокс нюз ". Нападателят е задържан, повдигнати са му обвинявания. Инцидентът е станал в петък.
 
Човекът, който се нахвърли с пердах върху сенатор Пол, се оказа съседът му Рене Баучър , доктор анестезиолог и демократ по убеждения. Всичко се случило в дома на сенатора в град Боулинг Грин в щата Кентъки.
 
Както се отбелязва, Баучър е задържан и пуснат под гаранция 5000 $. Повдигнато му е обвиняване за нанасяне на лека телесна щета, за което може да получи до една година затвор. Сенаторът е с незначителни пострадвания, само че се усеща прелестно.
 
Един от съседите споделя, че разногласието е за обща територия сред къщите им. Мъжът споделя на телевизионния канал, че пол и Баучър живеят в съсобственост върху жилищния имот.
 
В петък по обяд Ранд Пол е косил тревата на поляната пред къщата си , когато Баучър го нападнал. " Фокс нюз " обръща внимание, че на страницата на Баучър във Фейсбук са оповестени доста материали против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
 
Баучър е последовател на Демократическата партия на Съединени американски щати, до момента в който Пол е с съпартиец и съдружник на президента от републиканската партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР