Нападател откри огън в квартала Неве Яков на Източен Йерусалим,

...
Нападател откри огън в квартала Неве Яков на Източен Йерусалим,
Коментари Харесай

Стрелба по излизащи от синагога хора в Йерусалим, има много жертви и ранени

Нападател откри огън в квартала Неве Яков на Източен Йерусалим, обитаем с еврейски заселници, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.
Още по темата
Най-малко 8 души са убити, оповестяват " Джерусалем пост " и ДПА, като се базират да изказване на полицията. Още 10 души са били ранени, като някои от тях са в сериозно положение.

На място има парамедици и чиновници на силите за сигурност, а регионът е отцепен. Нападателят е погубен.

Стрелбата е била край синагога и се преглежда като терористичен акт. Нападателят е разкрил огън по излизащите хора от синагогата.

 Снимка: БТА/АР

Ситуацията със сигурността в Израел и на палестинските територии се утежни внезапно през последните няколко дни, отбелязва ДПА.

Говорител на палестинското придвижване " Хамас ", ръководещо линията Газа, съобщи, че нападението през днешния ден в Йерусалим, е наказване за интервенцията на израелската войска в палестинския бежански лагер " Дженин " на Западния бряг, осъществена през вчерашния ден.

Девет палестинци бяха убити и 20 ранени по време на конфликтите с израелските военни през вчерашния ден в Дженин.

Израел съобщи, че интервенцията в Дженин е била осъществена, с цел да се арестуват членове на групировката " Ислямски джихад ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР