Нападател на Левски Станислав Костов и съотборникът му Васил Панайотов

...
Нападател на Левски Станислав Костов и съотборникът му Васил Панайотов
Коментари Харесай

Любимец на сините фенове: Купата е на живот и смърт за нас


Нападател на Левски Станислав Костов и съотборникът му Васил Панайотов дадоха отговор на въпроси на почитателите. Голмайсторът посочи, че за клуба е на живот и гибел да завоюва Купата на България този сезон.

" Не мога да обясня какво е да носиш буквата " Л " на сърцето си, това не може да се опише. Мисля, че чужденците също знаят в какъв тим играят. Ние се опитваме да им обясняваме. Доволен съм, че съм в Левски. Една моя фантазия се сбъдна. Времето ще покаже дали ще се показва добре.



Левски има капацитет за повече от трето място. Надявам се да печелим повече точки. Смятам, че Левски има капацитет да е първенец. Левски постоянно се бори за всички титли и за положително показване в Европа. Борим се и в този момент, ще се борим и през идващия сезон. Настроението при нас е положително. Мислим единствено за успехите във всеки мач.

Футболът е за хората и ние би трябвало да радваме почитателите. Още на следващия ден мисля, че ще го създадем (б.р. - семейството на Берое). Оттук нататък ще забележим един нападателен Левски. Всеки футболист в Левски би трябвало да има нрав на победител. Такъв се построява като се побеждава. Надявам се да вкарам колкото се може повече голове.

Искам да вкарам гол на ЦСКА, само че ще забележим. За всички почитатели на Левски е значимо да вземем Купата. Влизаме с мисъл за победа. Купата е на живот и гибел за нас. В последната среща с ЦСКА съвсем не се игра футбол. Надявам се да играя добре и да въвеждам голове. Дано да съм жив и здрав и да направя това, което треньорът и хората желаят от мен. Любимият ми тим в чужбина е Интер. Харесвам Мауро Икарди. Може би най-вече съм харесвал Роналдо - Феномена ", сподели Костов.

Колегата му Васил Панайотов пък призна, че е водил първични диалози с управлението на " сините " за нов контракт. Халфът удостовери, че всички в отбора работят с мисъл за Купата на България.

" Това е една горделивост. Да играеш за Левски е чест. Чужденците идват в най-големия клуб в България. Мисля, че са наясно с това, а в случай че не са в процеса на мачовете схващат. Щом си в Левски би трябвало да имаш нрав на победител. Такъв се построява в Левски. В тима има колектив. Ако хората прекарат един ден с нас, ще видят, че колективът е добър. Няма разделяне на българи и чужденци. Мисля, че всеки в съблекалнята на Левски би трябвало да има левскарски дух.

Всеки има дух за победа и би трябвало да го демонстрира. Има диалози с управлението за нов контракт. За в този момент няма нищо съответно. Мисля, че ще стане факт. Със сигурност Левски ще се бори за купата следващата година. В плейофите влизаме съсредоточени. Целта ни е да печелим всеки един мач. Трябва да покажем на терена дали сме преодолели казуса с вкарване на головете против Берое. Трудно мога да кажа за какво сме неуверени. Нямаме неизменност.

Това може би е един от проблемите в нашия тим. Всичко обаче става с работа. С думи нищо не можем да променим. Трудим се на подготовка. Опитваме се да разбираме всеки ден повече и повече Делио Роси и да вършим това, което той желае от нас. Най-важният мач за нас е полуфиналът за Купата. Не би трябвало да приказваме, а би трябвало да покажем на терена, че Купата би трябвало да пристигна при нас. Влизаме с мисъл за успеха и добра игра в полуфиналите. Работим с мисъл за трофея.

Любимият ми тим в чужбина е Реал Мадрид, а футболист - Лука Модрич и Чаби Алонсо. Винаги съм желал да наподобявам на Стилиян Петров. Конкуренцията на моята позиция е убийствена. Аз постоянно съм го приемал като предизвикателство. Винаги съм се опитвал да взимам нещо от моите сътрудници. Обичам да извозвам повече време със фамилията си, с моята другарка. Обичам да отивам на кино. Ще се опитаме да променим статистиката и да стартираме да печелим мачовете.

Трябва да демонстрираме добра игра и да спечелим Купата. Не съм почитател на страничните фактори. Имахме малшанс против ЦСКА. Знаем, че сме неуверени и не демонстрираме това, което можем. Надявам се хората да ни поддържат. Във всеки мач излизаме за победа. Мисля, че колкото по-силни съперници срещаме, толкоз повече се развиваме. Не мисля, че ние би трябвало да дефинираме формата на шампионата. Има си хора, които да го мислят ", сподели Панайотов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР