Нападател блъсна колата на украинския посланик в Лондон, пише nova.bg.

...
Нападател блъсна колата на украинския посланик в Лондон, пише nova.bg.
Коментари Харесай

Нападение срещу колата на украинския посланик в Лондон

Нападател блъсна колата на украинския дипломат в Лондон , написа nova.bg. Нападателят е арестуван и отведен в полицейското ръководство. В момента английската столица е под нараснала паника. Полицията е отделила улица в региона на " Холанд парк " в Лондон. Органите на реда са стреляли по транспортно средство покрай посолството на Украйна. Свидетели са чули минимум 10 изстрела.
От дипломатическата работа на Киев описаха случая като „ предумишлено “ нахлуване против паркираната пред посолството кола на посланика. „ Беше извикана полиция, която се отзова на сигнала съвсем неотложно. Автомобилът на нападателя беше блокиран. Въпреки напъните на полицията той съумя да удари няколко пъти паркираната пред постройката кола на посланика ни. В отговор на неговите дейности полицията беше принудена да открие огън по автомобила на обвинения. Нападателят е арестуван и отведен в полицейското ръководство “, се показва в изказване на посолството на Украйна.
По време на случая украински дипломати и чиновници на посолството не са потърпевши. Мотивите на нападателя остават неразбираеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР