НАП запечата десетки обекти на борсата в Първенец. За това

...
НАП запечата десетки обекти на борсата в Първенец. За това
Коментари Харесай

Заради грешно подадени цени: НАП запечата десетки обекти на борсата в Първенец

НАП запечата десетки обекти на борсата в Първенец. За това алармира четец на TrafficNews, който съобщи, че от сутринта има акция на приходната организация, която продължава и до този миг. Причината за нея са неверно подадени цени на стоките от акционерното сдружение „ Родопи 95 ”.
Прочетете още
„ Тук преди празниците постоянно има инспекции на сдружението и има фискален надзор и поради неверно подаване на цени на стоките, пускат заповед към Национална агенция за приходите и ни запечатват съвсем всички. Така ни злепоставят и пред клиентите ни ”, обявиха пред медията ни пострадалите.

Спрямо подадените цени от акционерното сдружение, фактурните цени на хората, които са наематели на сергиите, не съответстват.

„ Ние сме компания, която в никакъв случай не е правила бомба. Санкционират ни стока за хиляди левове. Заради една неточност губим пари и време. Доста сътрудници са в нашето състояние и е неуместна обстановката, тъй като сега излизаме нарушители ”, споделят още пострадалите, като се надяват сходни неточности да не стават преднамереност.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР