НАП в Монтана продава на търг с тайно наддаване самостоятелен

...
НАП в Монтана продава на търг с тайно наддаване самостоятелен
Коментари Харесай

НАП в Монтана обяви на търг два обекта /снимки/

НАП в Монтана продава на търг с скрито наддаване независим обект в постройка, предопределен за обслужваща активност, с повърхност 69 кв. м. и гараж с повърхност 13 кв. м. в града, научи организация BulNews.
И двата обекта се намират в централната част на регионалния град.
Кандидат-купувачите могат да огледат парцелите от през днешния ден до 8 март. Предложенията на искащите да се включат в наддаването се подават в същия период в постройката на приходната администрация на пл. "Жеравица ".
Началната тръжна цена на обекта за обслужваща активност е 65 580 лева, а на гаража – 9980 лева За да се включат в наддаването, искащите би трябвало да преведат депозит за присъединяване в размер на 20% от първичната цена. Новите притежатели на оповестените за продажба парцели ще станат ясни на 11 март, когато ще бъдат прегледани всички постъпили оферти.
Пълният текст на двете разгласи, както и други разгласи за продажба на активи, могат да се видят на уеб страницата на приходната администрация на в портал „ Продажби” в рубриката „ Как да купя “. Там се намират също по този начин и изискванията, и разпоредбите за присъединяване и осъществяване на търговете с скрито и очевидно наддаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР