НАП разследва бившия премиер Иван Костов, разкри самият той в

...
НАП разследва бившия премиер Иван Костов, разкри самият той в
Коментари Харесай

НАП разследва Иван Костов. Ставало въпрос за 400 бона

НАП проверява някогашния министър председател Иван Костов, разкри самият той в изявление пред Би Ти Ви. "След 2 данъчни проверки, траяли 2 година, от Национална агенция за приходите взеха решение, че обилни средства на фамилията не са наши, въпреки и да са декларирани пред Сметната палата. И макар че сме дали на данъчните договорите, с които сме ги внесли във финансов капиталов фонд ", съобщи екслидерът на ДСБ. Заради срив в имунната система пък получил херпес зостер, който го блъснал в очите.

"Ревизията желае да ни таксува за личните ни средства, което постанова прокуратурата да разгласи, че стартира разследване. Решението излиза в средата на август. Сроковете за несъгласие водят цялата история в средата на предизборната акция ", съмнява се, че е съзнателно планувана офанзива Иван Костов. Той не се страхувал от инспекцията на прокуратурата, само че алармирал за провокация по време на предизборната акция.

Ставало въпрос за към 400 000 лв.. "Те са от спестявания, добре съм ги управлявал, нарастнали са ", изясни някогашният министър председател и водач на Съюз на демократичните сили и ДСБ.

Правителството не се приближава до влизането на "Шенген " и Еврозоната, макар че стопанската система е доста мощна и макар положителната събираемост на Национална агенция за приходите, разкритикува той. И добави, че съгласно него изборът на новия основен прокурор е по-важна за страната тематика от локалния избор. Командира обаче по никакъв метод не влияел на решенията на "Демократична България " и към този момент бил единствено гласоподавател. Рядко се чувал и с шефа на ДСБ Атанас Атанасов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР