НАП продължава да работи като бухалка - по същия неприемлив

...
НАП продължава да работи като бухалка - по същия неприемлив
Коментари Харесай

НАП рекетира с лъжи, действа както при санкционирания Горанов

НАП продължава да работи като бухалка - по същия недопустим метод, както го правеше при глобения по Магнитски Владислав Горанов. Ето и съответната история.

Въпреки че съгласно административното право е длъжна сама да откри документите, която й е нужна, организацията изисква в 7-дневен период и не дава плануваното в закона негово удължение, инспекция в 300 броя на 19 минути на оповестена реклама. По време на периода, без да дава спомагателни дни, се сеща да изиска за още 1000 броя.

По някаква незнайна причина инспекцията на софийската рекламна организация Идеологика е пратена в териториалната организация Варна, откъдето е препратена в Русе.

Там е предоставена на служителката Даниела Кутинчева. Която, макар че е получила И Търговско отделение ЗА СМЕТКА НА ФИРМАТА, още едно престъпление на Национална агенция за приходите, всички изискани документи, че ги няма постъпили. На какво ли е разчитала в лъжата си, откакто се разполага с налични и съответно разказани фактури и противоположни разписки от държавната спедиторска компания Български пощи? Това става на 2 ПЪТИ и то с нарочни придружителни писма.

Странно за какво обаче служителката документално дава отговор, че не са постъпили, което явно не дава отговор на истината, защото излично се е подписал за приемането им нейни сътрудници.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР