НАП останала без достъп до казова наличност от 32 млн.

...
НАП останала без достъп до казова наличност от 32 млн.
Коментари Харесай

НАП без достъп до касова наличност от 32 млн. лв. във фирма за дезинфекция на Капитан Андреево

НАП останала без достъп до казова наличност от 32 млн. лева на компанията, стопанисваща пунктовете за стерилизация на граничния пункт "Капитан Андреево ".

Това разгласи представителят на Агенцията Росен Бъчваров, съобщи Нова телевизия.

„ При предходната инспекция, която бе осъществена преди 20 дни, бяха формирани 10 акта за нарушавания. Очаквахме да бъде показана една забележителна сума, налична в брой. Въпреки напъните на двете страни, това не се е случи”, изясни той.

Нарушенията включвали работата на фискални устройства, които не са от утвърдените и не предават вярно информацията към Национална агенция за приходите. Имало несъответствия на касовите наличия и редица други нарушавания, допълват от приходната организация.

„ Актовете са издадени. Предстои издаването и на наказателни постановления и осъществяването на проверка, а запорираната сума варира”, добавя Бъчваров.

Според него тези актове не са толкоз значими в тази ситуация, тъй като проверката може да покаже надалеч по-сериозни нарушавания.

„ Тя цели да се разбере дали има отклоняване в облагането и ще завърши в границите на идващите 3-4 месеца”, съобщи още представителят на Национална агенция за приходите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР