НАП направи следното уточнение до медиите във връзка с разпространената

...
НАП направи следното уточнение до медиите във връзка с разпространената
Коментари Харесай

НАП отговори на Тренчев: Нарушенията са факт, но всичко е платено

НАП направи следното конкретизиране до медиите по отношение на публикуваната през днешния ден информация на Nexo:

" Напълно правилен е отговорът, възложен от министъра на финансите Росица Велкова на въпрос от народни представители от ПГ на Политическа партия „ Възраждане “, като справката за контролните производства е направена от Национална агенция за приходите. В отговор на един от поставените от депутатите въпроси – „ Съответстват ли платените налози и заявените облаги на големите обороти и има ли пропуснати от Национална агенция за приходите изгоди за фиска “, в отговора са посочени ревизионните актове, с които са открити отговорности в „ изключително огромни размери “ по смисъла на Наказателния кодекс - надвишаващи 12 000 лв..

Както е посочено в отговора, след привършване на ревизионните производства на „ Ен Ди Ес “ ЕООД са установени нарушавания и с налагане на санкции с лихви. Издадените ревизионни актове са влезнали в действие, надлежно компанията е погасила отговорностите си ".

" В този смисъл, все още българското сдружение на Nexo – „ Ен Ди Ес “ ЕООД няма отговорности за налози и осигуровки, както и неплатени ревизионни актове към приходната организация ", оповестиха от Национална агенция за приходите.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР