НАП е разпоредила проверка на Лукойл Нефтохим Бургас след сигнала

...
НАП е разпоредила проверка на Лукойл Нефтохим Бургас след сигнала
Коментари Харесай

Спецов подхвана Нефтохима след сигнал на Гошо Боеца

НАП е разпоредила инспекция на " Лукойл Нефтохим Бургас " след сигнала на БОЕЦ, оповестиха от гражданското съдружие.

" На 13.05.2022 година БОЕЦ внесохме сигнал до ДАНС, Национална агенция за приходите и премиера Кирил Петков за опасност за националната сигурност и данъчни и финасови закононарушения, осъществени от управлението на " Лукойл " и политически лица. Щетите за хазната са в размер на милиарди. Изискваме незабавни дейности и резултати от институциите. В отговор от Централно управление на Национална агенция за приходите ни уведомяват, че сигнала ни е изпратен по подготвеност до Търговско дружество „ Големи данъкоплатци и осигурители” за „ предприемане на съответните контролни действия”, пишат от сдружението.

" Сега чакаме дейности и резултати от институциите. Това, че е формирана инспекция е добре. И в това време не значи нищо. Припомняме, че в Национална агенция за приходите не престават инспекциите по сигналите на БОЕЦ против Пеевски и лицата свързани с Къщата в Барселона. За в този момент – резултати няма.

А тъкмо това ни би трябвало – резултати! Припомняме, че са в ход и други десетки инспекции по сигнали на БОЕЦ до разнообразни институции – Министерство на вътрешните работи, ДАНС, Висш съдебен съвет, ИВСС, Парламент, прокуратура, разнообразни министерства.

Очакваме отговора и дейностите и на ДАНС, и на премиера Кирил Петков във връзка с " Лукойл ", безапелационни са от гражданското съдружие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР