НАП Бургас е продал чрез търгове 27 автомобила, конфискувани и

...
НАП Бургас е продал чрез търгове 27 автомобила, конфискувани и
Коментари Харесай

НАП Бургас вади на тезгяха конфискуваните коли на пияните шофьори

НАП Бургас е продал посредством търгове 27 автомобила, иззети и отнети в интерес на страната след присъди и решения на съда. Получените от тръжните процедури средства надвишават 50 000 лв..

Сред плануваните нови продажби на моторни транспортни средства са и такива, благосъстоятелност на лица, карали след приложимост на алкохол или наркотични субстанции.  Други 11 автомобила са в развой на оценяване за оповестяване за обмен.

" Интересът към продажбите е огромен, всичките са осъществени още на първа стъпка като в някои случаи имаме и съществени наддавания от в началото оповестените цени. Стойностите на всеки един автомобил се дефинират след експертна оценка на експерт. Времето за реализация на една продажба е към три месеца “, разяснява началникът на отдел " Държавни вземания “ в Национална агенция за приходите Бургас Ралица Куванджиева. 

Близо 650 000 лв. са импортирани от Национална агенция за приходите Бургас от началото на годината в републиканския бюджет от продажби на иззети и отнети в интерес на страната недвижими парцели, моторни транспортни средства и благородни метали. Приходът е осъществен от извършените до този миг от отдел " Държавни вземания “ 41 търга. От Национална агенция за приходите Бургас прецизират, че точно приходната организация реализира търгове на отнети в интерес на страната движими или недвижими движимости и парцели, след влезнали в действие наказателни постановления на редица държавни институции или решения на съда.

Условията за осъществяване на търговете, дните за оглед, описите на движимостите, размерите на депозитите, както и първичните продажни цени се разгласяват и могат да се видят в Портала за продажби на Национална агенция за приходите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР