Наоми Осака може и да не се състезава много активно

...
Наоми Осака може и да не се състезава много активно
Коментари Харесай

И Наоми Осака се съблече

Наоми Осака може и да не се състезава доста интензивно в последната половин година - следва да я забележим на Олимпиадата в Токио, откакто пропусна последните няколко шампионата от Големия шлем, само че пък животът й изобщо не е спрял.

23-годишната тенисистка става първият негър спортист, появил се на корицата на именитото лятно издание на Sports Illustrated. Обикновено на нея виждаме главно модели по бански.

Осака обаче не е човек с обичайната физика на модел, което прави корицата в действителност забележителна. И продължава линията на спортиската от японско-хаитянски генезис да бъде първа в доста неща.

В момента тя е най-високо платената жена-спортист в света - изкарала е над 60 милиона $ за 2020 година Беше и първата, която притегли вниманието към пренебрегнат проблем в спорта - психическото натоварване, на което са подложени спортистите.

Sports Illustrated излиза и с две различни корици с изключение на тази с Наоми Осака. Едната е с добилата известност в последната година рапърка Мегън Тий Сталиън, а другата е с активистката Лейна Блум, която пък става първата чернокожа трансжена на корицата на списанието.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР