Наоми Осака и Ема Радукану многократно са заявявали, че сред

...
Наоми Осака и Ема Радукану многократно са заявявали, че сред
Коментари Харесай

Осака и Радукану са вдъхновили предстоящ сериал на Amazon


Наоми Осака и Ема Радукану неведнъж са заявявали, че измежду главните им цели е да въодушевяват децата и младежите по света, както и да притеглят внимание към проблемите, свързани с психологичното здраве. Съдейки по един от бъдещите сериали на Amazon Prime, тези техни думи биват одобрявани изцяло съществено.

Variety оповестява, че американският стрийминг колос ще снима нова поредност, която ще носи името „Fifteen-Love“. Зад плана стои продуцентска къща World Productions, чието дели са други две хитови заглавия на Amazon – „Bodyguard“ и „Line of Duty“. Снимачният развой ще бъде управителен от Хания Елкингтън, която оглавява креативния отдел на World Productions.

„Гласът на дамите в света на спорта в никакъв случай не е бил чуван толкоз мощно и ясно, колкото през последните две години. Случилото се със звезди като Симон Байлс, Наоми Осака и Ема Радукану ни оказва помощ най-сетне да разберем на какво напрежение са подложени спортистите от техния сан. Това също по този начин ни кара да се замислим и за цената, която младите гении по света би трябвало да платят, с цел да доближат до върха в своя спорт“ – разяснява Елкингтън.

Главната героиня във „Fifteen-Love“ е Жюстин Пиърс – удивително надарена тенисистка, която благодарение на своя треньор Глен Лапторн доближава до полуфинала на Ролан Гарос на едвам 17-годишна възраст. Но тъкмо когато наподобява, че първата купа от Големия шлем е напълно близо, тя претърпява тежка травма, която поставя завършек на спортната ѝ кариера. След това историята ни придвижва пет години напред във времето, когато Пиърс, работеща като психолог в академията, където в миналото е упражнявала, дава изявление, в което насочва доста съществени обинения към Лапторн.

В облика на Жюстин Пиърс ще се превъплати младата ирландка Ела Лили Хайланд, а ролята на Глен Лапторн е поверена на нейния съотечественик Ейдън Търнър. В сериала ще вземат присъединяване и други известни артисти от телевизионния екран като Ана Чанслър (The Crown), Джесика Дароу (Encanto), Том Вейри (Ridley Road), Лоренцо Рикелми (Marco Polo), Мейнън Ейзъм (Your Honour), Елизабет Берингтън (The Nevers), Амар Чада-Пател (Willow) и Стефан Родри (House of the Dragon).

Очаква се премиерата на „Fifteen-Love“ да бъде през лятото на 2023 година
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР