Наоми Кембъл стана за първи път майка на 50 години

...
Наоми Кембъл стана за първи път майка на 50 години
Коментари Харесай

Наоми Кембъл насърчи своите приятели да имат деца „Не се колебайте“

Наоми Кембъл стана за първи път майка на 50 години през май месец предходната година.

Моделът не съжалява, че е родила на тази възраст, даже поучава своите другари да последват образеца ѝ.

Списание Vogue е единственото, което съумя да убеди красивата Наоми да покаже дъщеричката си и да показа детайлности към бременността и раждането.

Не е ясно кой е бащата на детето, само че Кембъл отхвърля да приказва по тази тематика. За нея тя е прекомерно деликатна и не желае да се навлиза толкоз в персоналния ѝ живот. Смята, че това не визира хората и няма планове да разкрива таткото на това прелестно създание.

Супермоделът, който към този момент е на 51, се появи на корицата на мартенския брой на английския Vogue дружно с 9-месечната си щерка и разкри пред списанието дългогодишното си предпочитание да има бебе, написа People.

„ Винаги съм знаела, че един ден ще бъда майка, само че това е най-голямата наслада, която можех да си показва. Имам шанс, че я имам и знам това “, сподели тя.

Кембъл изясни, че има ново „ изцяло безкористно “ отношениекъм майчинството и няма проблем с 50-годишната разлика във възрастта сред нея и щерка ѝ, даже признава, че предизвиква по-големите си другари също да имат бебета, написа списанието.

Наоми Кембъл сподели щерка и сподели „ Тя не е осиновена – тя е мое дете “, пред английския Vogue, споделяйки също, че малко хора са знаели за бременността ѝ.

„ Мога да изброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че чакам дете “, споделя тя. „ Но тя е най-голямата благословия, която бих могла да си показва. Това е най-хубавото нещо, което съм правила “, добави още моделът.

Супермоделът и актриса в началото се довери на обществените мрежи, също като свои колежки и реши да показа новината в профила си в Инстаграм, публикувайки сладка фотография на ръката си, която държи краченцата на бебето.

Тя умили всички с надписа под фотографията, който гласеше: „ Прекрасната дребна благословия ме избра да бъда нейна майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да опишат връзката, която в този момент споделям с теб, мой ангел. Няма по-велика обич от тази “.

Кембъл обмисля да има и второ дете, защото майчинството доста ѝ подхожда.

 Наоми Кембъл насърчи своите другари да имат деца „ Не се колебайте “

Когато ѝ задават въпроса коя е  най-голямата изненада за нея откогато е станала нова майка, тя без да се замисли дава отговор: „ Това, че щерка ми е преди всичко в живота ми. Всичко, което върша, го върша за нея – това е. Толкова е изцяло безкористно, нали? “

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР