Наоми Кембъл няма нужда от представяне, защото за дългите години

...
Наоми Кембъл няма нужда от представяне, защото за дългите години
Коментари Харесай

Защо обвиняват Наоми Кембъл в злоупотреби

Наоми Кембъл няма потребност от показване, тъй като за дългите години в стилния отрасъл е съумяла да се потвърди задоволително.
 Наоми Кембъл против Ана Уинтур - словесните нападки, които си размениха двете
Наоми Кембъл против Ана Уинтур - словесните нападки, които си размениха двете

Има ли скрита омраза посред им

По принцип тя е пример за доста млади девойки в света на модата, само че наподобява е загазила. От People разбираме, че Наоми Кембъл е получила възбрана да взе участие в благотворителни организации в Англия и Уелс в период от пет години.

Причината за това решение е следствие на управляващите на организацията на Кембъл Fashion for Relief.   Оказва се, че организацията е   злоупотребявала със средства, предопределени за щедрост.
 Снимка 684238

Наоми Кембъл и други хора, част от Fashion for Relief, са упрекнати, че са употребявали позициите си в организацията, с цел да заплащат разходите за скъпи полети, хотели, СПА процедури и цигари.

Разследването е траяло три години и е посочило също по този начин, че едвам 8.5% от събраните средства за щедрост в интервал от шест години действително са били употребявани за тази цел.
 Това ли е гаджето на Наоми Кембъл
Това ли е гаджето на Наоми Кембъл

Отдавна се приказва, че двамата имат връзка

Самата Наоми Кембъл споделя пред Associated Press, че тя не е ръководела благотворителната си организация, а е делигирала тази активност. Тя даже добавя, че също е почнала следствие, с цел да се разбере кой и по какъв начин е злоупотребил със средствата. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР