Наоми Кембъл е пристигнала тайно в София, съобщи сайта на

...
Наоми Кембъл е пристигнала тайно в София, съобщи сайта на
Коментари Харесай

Наоми Кембъл тайно в София

Наоми Кембъл е пристигнала скрито в София, заяви уеб страницата на в.. Техен кореспондент е съумял да снима манекенката на летището през днешния ден слебодед.

Черната перла се беше дегизирала уместно, с цел да не бъде разкрита от елементарни почитатели. С черна маска на лицето, 51-годишната хубавица бе строго охранявана от няколко здрави телохранителя, които се оглеждаха във всички направления.

От летището манекенката, популяризирала се с рекордни възнаграждения в предишното, бе откарана към бляскав хотел в центъра на столицата. Нито един публицист не знаеше за непредвидената аудиенция. По наша информация супермоделът ще остане у нас три дни, с цел да снима реклама.

Наоми Кембъл е известна в стилните среди със своите прищявки и сигурно на домакините ще им бъде мъчно и нервно с нея. През май предходната година супермоделът от 90-те разгласи, че е станала майка без да е ясно кой е бащата и по какъв начин се е появило детето на бял свят. Кембъл е дефилирала за най-известните фешън марки в света и въпреки че е надхвърлила 50, продължава да взе участие в ревюта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР