Наоми Кембъл е един от легендарните модели, чиято необичайна красота

...
Наоми Кембъл е един от легендарните модели, чиято необичайна красота
Коментари Харесай

Ах, каква красавица: Вижте как изглежда порасналата дъщеря на Наоми Кембъл

Наоми Кембъл е един от именитите модели, чиято необикновена хубост буди удивление десетилетия наред. Тя е от хубавиците, които са оставили безконечна диря в историята на модата, само че наподобява щерка ѝ може би ще тръгне по нейните стъпки един ден, тъй като от в този момент се вижда, че е наследила приказната ѝ красота. 

Кембъл дълго време криеше лицето ѝ, само че не щеш ли пристигна моментът да я покаже пред света. Момиченцето, което навърши 2 години тъкмо преди 3 седмици, е наследило чара на звездната си майка. То бе видяно на празненство по случай 53-тия рожден ден на Наоми.

 
                             

Припомняме, че през 2021 година Наоми Кембъл изненада всички, като разгласи раждането на щерка си. В своя Instagram тя разгласява фотография на крачетата на новороденото си дете. Кембъл по този начин и не показа по какъв начин тъкмо се е родило момиченцето, само че евентуално моделът е прибягнала до услугите на сурогатна майка. Все още не е известно и кой е бащата на детето, само че кръстник стана дългогодишният другар на Наоми, музикантът Лени Кравиц, припомня Cosmopolitan.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР