Наоми Денси е намерена убита през 1937 г., убита с

...
Наоми Денси е намерена убита през 1937 г., убита с
Коментари Харесай

Прабабата на Хю Денси е убита. Сега той участва в подкаст за случая

Наоми Денси е открита убита през 1937 година, убита с два изстрела в лицето. Десетилетия по-късно известният й правнук взе участие в план, проверяващ гибелта й.

“Ghost Story ” е нов подкаст, воден от Тристан Редман, зетят на артиста Хю Денси, който е най-известен с функциите си в “Hannibal ” и “Downton Abbey: A New Era ”.

Редман е „ умел публицист, който не има вяра в призраци “, съгласно прессъобщение за под.

„ Но в спалнята, в която живееше като младеж, се случваха странни неща. Когато години по-късно той открива, че идващите жители на същата къща са били посетени от фантом на жена без лице, той е любопитен “, се споделя в прессъобщението. „ Случи се по този начин, че домът на детството на Тристан е тъкмо до къщата, където прабабата на брачната половинка му, Наоми Денси, е била убита през 1937 година – убита с два изстрела в лицето. Възможно ли е да има връзка сред призрака и убийството? “

Редман взема решение да се заеме със случая и да се рови в фамилните секрети на жена си. Подкастът ще включва „ детективи от отдел убийства, ловци на духове и даже медиуми, както и хората, които са най-близки до следствието: членове на семейство Денси, които приказват за първи път за убийството – в това число зетят на Тристан, артистът Хю Денси.

„ Журналистите не би трябвало да одобряват призраците на съществено. Но когато схванеш, че може да има подобен в спалнята ти и че той може да е обвързван със фамилно ликвидиране: по какъв начин можа да не го разследваш? “ Редман сподели в изказване. „ Прекарах две години в докладване на тази история и се вълнувам хората да я чуят. Става дума за призраци, за забравено ликвидиране и за това по какъв начин се оправяме с неуместните неща от предишното. ”

Това е продукция на Wondery и Pineapple Street Studios и тяхното четвърто съдействие след „ 9/12 “, „ Will Be Wild “ и „ Persona “.

“Ghost Story ” ще дебютира на 23 октомври.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР