НАНТЕР, Франция (АП) — Боб Боуман се разплака, точно както

...
НАНТЕР, Франция (АП) — Боб Боуман се разплака, точно както
Коментари Харесай

Дългогодишният треньор на Фелпс Боб Боуман се разплака, гледайки как новият звезден ученик Леон Маршан печели злато

НАНТЕР, Франция (АП) — Боб Боуман се разплака, тъкмо както правеше, когато гледаше Майкъл Фелпс да печели златни олимпийски медали.

Този път беше Леон Маршан, последният възпитаник на Боуман, който блестеше на международната сцена, който реализира преобладаваща победа на 400 метра самостоятелно съчетано пред шумна френска аудитория в неделя.

Бурните почитатели, развяващи флагове, разчитат на Маршан да бъде един от най-хубавите френски спортисти на Игрите в Париж, а оглушителните възгласи за техния съотечественик отекваха от стените на La Defense Arena всякога, когато той е в басейна.

„ Беше необикновено. Никога не съм бил на нещо сходно. Така че беше ужасно, беше фантастично “, сподели Боуман в изявление за Асошиейтед прес в понеделник. „ Наистина се разплаках малко най-после, всички бяха толкоз щастливи. “

Маршанд поведе от момента, в който се гмурна във водата и приключи с олимпийски връх от 4 минути, 2,95 секунди, на косъм от международната марка от 4:02.50, която сложи предходната годин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР