Нант е първият финалист за Купата на Франция през този

...
Нант е първият финалист за Купата на Франция през този
Коментари Харесай

Нант е първият финалист за Купата на Франция

Нант е първият финалист за Купата на Франция през този сезон. " Канарчетата " победиха с минималното 1:0 Лион в конфликта сред двата отбора от 1/2-финала и по този начин откриха място в борбата за трофея. " Хлапетата " пък изгубиха и последната вяра да завършат сезона с някакво отличие във витрината си.

Домакините бяха по-активният от двата тима и сътвориха много положения пред вратата на Антони Лопеш. Те можеха да поведат още в 32-рата минута, само че гол на Самюел Мутусами бе анулиран поради засада.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Все отново в 57-ата минута " канарчетата " съумяха да стигнат до попадение. Людовик Блас засече центриране в наказателното поле и прати кълбото в мрежата за 1:0.

Така Нант се класира за 10-и път в историята си на край за Купата на Франция, като ще опита да завоюва трофея за 5-и път. Съперникът на " канарчетата " ще бъде избран в другия полуфинал, който опълчва Анеси и Тулуза.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР