Нанси Пелоси каза в изявление в понеделник вечерта, че съпругът

...
Нанси Пелоси каза в изявление в понеделник вечерта, че съпругът
Коментари Харесай

Следователи: Нападателят на семейство Пелоси е искал да отвлече Нанси и да й счупи краката

Нанси Пелоси сподели в изказване в понеделник вечерта, че брачният партньор й Пол се усъвършенства, само че процесът на възобновяване ще бъде дълъг. 

Пол Пелоси беше признат в болничното заведение след нападението и претърпя това, което кабинетът на представителя разказа като „ сполучлива интервенция за възобновяване на фрактура на черепа и съществени пострадвания на дясната му ръка “.

Заподозреният се е насочил към дома на Пелоси, с цел да се изправи против представителя на Камарата, сподели краткотрайният областен прокурор на Сан Франциско Брук Дженкинс на конференция в понеделник. Твърди се, че Депап си е проправил път през задната стъклена врата, с цел да стигне до втория етаж на дома, където Пол Пелоси спял. След това той събудил Пол Пелоси и го попитал къде е жена му.

Пол Пелоси се опитал да стигне до асансьора в дома си и се опитал да се скрие в банята, откъдето да се обади на 911. Скоро подсъдимият схваща, че Пол е направил телефонно позвъняване. Двама униформени идват скоро и виждат, че обвиненият държи чук, който е употребявал, с цел да удари Пелоси.

" Служителите на реда претърсили и раницата на Депап в резиденцията на Пелоси и разкрили „ наред с други неща, ролка лента, бяло въже, един чук, един чифт гумени и платнени ръкавици и дневник “, се споделя в клетвената декларация. В нея се показва, че Пол Пелоси е споделил, че в никакъв случай преди не е виждал Депап.

42-годишният Депап е упрекнат в опит за ликвидиране, кражба с щурм, нахлуване със смъртоносно оръжие, малтретиране на възрастни хора, отвличане и закани към държавен чиновник и фамилията им.

Следователите считат, че Депап е възнамерявал да убие Пол Пелоси и че дейностите му са били политически стимулирани. 

„ Това, което е ясно, въз основа на доказателствата, които имаме до момента, е, че тази къща и Нанси Пелоси са били съответни цели на ответника “, споделят прокурорите. 

По време на конференцията, водачите и жителите бяха призовани да внимават с  думите, които употребяват и да понижат силата на политическата изразителност. 

Депап би трябвало да бъде изправен пред съда в Сан Франциско във вторник.

Твърди се, че нападателят е имал лист с хора, които е възнамерявал да нападна и в случай че не е бил арестуван, е било прекомерно евентуално да има още жертви.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР