Нанасяйки ракетна атака на жп гарата в Краматорск, руските войски

...
Нанасяйки ракетна атака на жп гарата в Краматорск, руските войски
Коментари Харесай

Русия съзнателно е ударила гарата в Краматорск

Нанасяйки ракетна офанзива на жп гарата в Краматорск, съветските войски са знаели чудесно, че там има хора и съзнателно са умъртвили десетки хора.

Това написа Алексей Арестович, консултант на ръководителя на кабинета на Зеленски. Той отбелязва, че сходни удари постоянно се предшестват от военна разследваща интервенция.

„ Трябва да разберете, че такива удари се предшестват от задълбочено в допълнение разузнаване на задачата, най-малкото от безпилотни летателни апарати, от хора на земята “, споделя Арестович.

Той е уверен, че окупаторите " доста добре са видели ", че ударът ще бъде нанесен върху мирна инфраструктура и цивилно население.

„ Те прелестно са виждали, че бият по цивилни... че на гарата по това време са били хиляди хора, опитващи да се изтеглят, фамилии, деца, старци “, акцентира Арестович.

По предварителна информация вследствие на ракетния удар са починали минимум 39 души, а над 100 души са били ранени, написа " Обозревател ".

Украинският президент Володимир Зеленски също реагира на офанзивата на съветските войски против жп гарата в Краматорск. Той съобщи, че съперникът е нанесъл удар с ракета " Точка-У ". На откъс от ракетата се виждал надписът " За децата ", написа Радио Свобода.

„ Нашествениците удариха с „ Точка-У “ гарата Краматорск, където хиляди украински цивилни чакаха евакуация... Около 30 починаха, към 100 души бяха ранени. Полицията и спасителите към този момент са на място. Руските не-хора не изоставят своите способи. Нямайки мощ и храброст да се изправят против нас на бойното поле, те цинично унищожават цивилното население. Това е зло, което няма граници. И в случай че не бъде осъдено, то в никакъв случай няма да спре ", сподели Володимир Зеленски.

Ракетният удар по жп гарата в Крематорск беше нанасен през днешния ден към 11.00 часа. Шефът на Донецката регионална военна администрация Павел Кириленко заяви, че сега на ракетния удар на гарата са се намирали хиляди хора, защото Украйна организира евакуация на жителите на Донецка област към други, по-безопасни региони на Украйна.
ТЕМА преди 2 часа 618 преди 2 часа 526 преди 2 часа 2861
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР