Нана Гладуиш ни напуска Водещата на Съдебен спор“ ще се оттегли

...
Нана Гладуиш ни напуска
Водещата на Съдебен спор“ ще се оттегли
Коментари Харесай

Нана Гладуиш ни напуска!Зрители реват, остават броени дни до раздялата

Нана Гладуиш ни напуща

Водещата на „ Съдебен спор “ ще се отдръпна от малкия екран. Тя няма да е на екран след Нова година. Не, повода не е влошено й здравословно положение.

В този случай това е брачният партньор й Джонатан. Англичанинът от известно време е в Америка. Причината за прехвърлянето му е неговата компания, която ще развива бизнеса си в Щатите.

Съпругът на обичаната телевизионна водеща направи компромис и дълги години живя у нас. Но в този момент Нана би трябвало да му върне жеста и то най-много, че там е работата и парите му.

Затова Нана Гладуиш оповестила, че след Нова година се мести дефинитивно в Америка. Тя няколко месеца пътуваше до Щатите и по-късно още веднъж се връщаше, само че това към този момент натежало на нея и на фамилията й.

Зрителите обаче са безутешни. Нана е измежду обичаните водещи, която не се лигави и не се кипри на екран. Тя  е харесвана поради характера и харизмата, които излъчва.

От медията към този момент от дълго време търсят заместител на Нана за водещ на юридическото риалити „ Съдебен спор “. До момента имало четири водещи, като възможностите им били равни. А водещата било наложително да е жена, с цел да не засенчва паметния Жоро Игнатов.

Но която и да седне на стола на Нана, няма да е същото, уверени са феновете, които реват за обичаната си водеща.

 

 

 

Тагове: Нана Гладуиш Съдебен спор Жоро Игнатов Америка Щатите
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР