Нана Гладуиш е от хората, които поставят семейството си на

...
Нана Гладуиш е от хората, които поставят семейството си на
Коментари Харесай

Нана емигрира заради мъжа си, напуска „Съдебен спор“

Нана Гладуиш е от хората, които слагат фамилията си преди всичко, без оглед на това какъв брой доста държи на работата си и какъв брой е сполучлива в малкия екран.

 

От Нова година тя напуща дефинитивно предаването „ Съдебен спор “ по Нова тв, което води към този момент в продължение на 13 години. Тя ще замине за Съединени американски щати, където от няколко месеца брачният партньор й Джонатан развива сполучлив бизнес.

 

Британецът се е преместил в Щатите доста преди Нана поради работата му. Още предходната есен бе обявено, че американската компания ResultsCX купува учредената от него „ Сиксти пристан “ (60К), основана през 2008 година Към предходната година в компанията работеха над 1 300 души. По всяка възможност точно тази промяна на благосъстоятелност е в основата на преместването на Джонатан зад океана.

 

Колеги на Нана разкриват, че в продължение на месеци тя се опитвала да е и на работното място и при брачна половинка си, като за задачата постоянно пътувала до Съединени американски щати и назад. Това е била и повода за изненадващите й изгубвания от ефира на „ Съдебен спор “, които изправяха феновете на нокти.

 

В последна сметка Гладуиш стигнала до извода, че не може да движи и двете неща по едно и също време и би трябвало да избира сред работата и фамилията си. Разбира се изборът й паднал върху фамилията. Тя ще продължи изявите си в „ Съдебен спор “ до Нова година, след което ще би трябвало да й търсят заместител.

 

Медията е била наясно от месеци за това решение на Нана. Направили кастинг за нов водещ с изискването, че предаването още веднъж би трябвало да бъде водено от жена. Според шефовете, наличието на основния редактор Жоро Игнатов на екран, е задоволително мощно и няма потребност да вкарват още един мъж в предаването, защото надали би могъл да изпъкне пред него.

За момента фаворитките за мястото на Нана са четири, само че от медията отхвърлят да издадат имената им.

 

Запознати издават, че за момента Нана не възнамерява никакви професионални изяви зад океана, което значи, че на процедура ще се пенсионира и ще запълва времето си само с домашен отговорности и грижи за сина си Джейсън, който е на 14 години. По всяка възможност наследникът й ще продължи да се занимава с тенис и в Щатите като паралелно с това ще учи в американски лицей.

 

Идеята е да останат в Съединени американски щати непрекъснато, защото решили, че и обществената и здравната система там, са в пъти по добре спрямо тези в България.

Инфо: Уикенд

Тагове: Нана Гладуиш Джонатан Гладуиш Нова тв „ Съдебен спор “ Жоро Игнатов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР