Намушкване с нож близо до училище във Вирджиния остави най-малко

...
Намушкване с нож близо до училище във Вирджиния остави най-малко
Коментари Харесай

Намушкване с нож във Вирджиния: Двама души бяха намушкани близо до училище, докато полицията застреля заподозрян

Намушкване с нож покрай учебно заведение във Вирджиния остави минимум двама ранени, до момента в който управляващите се борят да схванат какво се е случило и да оказват помощ на тези, които станаха жертва на бруталното офанзива. Съобщава се, че единият е мъртъв, а другият е в сериозно положение.

Съобщава се, че обвиненият също е бил убит от полицията, съгласно изказване на полицейското ръководство на окръг Принц Уилям, споделено на неговата страница X, обществена медийна платформа прочут преди като Twitter.

Fox 5 заяви за гибелта и уточни другата жертва в сериозно положение, само че към момента няма публично удостоверение от управляващите, което да удостовери тези изказвания.

" Когато служителите на реда дойдоха, те се натъкнаха на хипотетичен обвинен мъж покрай предния вход, въоръжен с нож. Повече от един служител на реда откри огън от техните револвери, издадени от отдела, удряйки обвинения, който беше разгласен за мъртъв на място ", се споделя в изказването на полицията. Смята се, че жертвите са се сбили със...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР