Намушканият в петък ученик в центъра на София е в

...
Намушканият в петък ученик в центъра на София е в
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на намушкания ученик в центъра на София


Намушканият в петък възпитаник в центъра на София е в устойчиво положение и без заплаха за живота. За случая оповестиха тази заран родителите на 16-годишния Кристиан Вълков. Той беше настанен в „ Пирогов “ с три прободни рани в региона на корема.

Престъплението е станало в петък следобяд, откакто група възпитаници се скарали с чужденци край сладкарница с дюнери против столичното 18. учебно заведение, потвърдиха от Министерство на вътрешните работи.



След като двете групи се разделили, Кристиан и негов другар били нападнати и бити, сподели за bTV бащата на намушканото момче. Задържани са трима.

Обвинен и оставен в ареста е 17-годишен непознат жител, оповестиха от прокуратурата.

Единият от двамата му спътници, съгласно бащата - е племенник на братята общественици - Нидал и Мажд Алгафари.

Мажд Алгафари сподели за bTV, че роднината му е бил от страната на чужденците, само че се е опитал да спре мъжа с ножа.

Към момента се обяснява по какъв начин и за какво е зародила конфликтната обстановка.

“Догонват ги и стартира ръкомахане с ножа по всички. Някои се разбягват, само че синът ми и още един негов другар не съумяват. Наръган е в гърдите и корема. Тук към този момент е неописуема свирепост ”, сподели

„ Към сегашния миг е арестувано едно лице. Статутът му към сегашния миг е на емигрант. Призовавам някакви български жители, които са станали инцидентни очевидци на събитията, да се извърнат към Софийска районна прокуратура “, съобщи Георги Иванов, прокурор в Софийска районна прокуратура.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР