Намирисва на страшен скандал в попфолка, след като Емрах Стораро

...
Намирисва на страшен скандал в попфолка, след като Емрах Стораро
Коментари Харесай

Скандал в чалгата: Емрах каза кои негови колеги са гейове

Намирисва на заплашителен скандал в попфолка, откакто Емрах Стораро безпощадно захапа сътрудниците си Азис, Меди и Галин.

Фолкаджията крепко е яхнал метлата в новата нашумяла обществена мрежа Threads, където бълва като картечница скандални статуси.

„ Azis,, medi I galin sa pederasi ”, написа по-малкият наследник на Тони Стораро. А почитателите на чалга артистите напряко го попиляха с обиди в мненията си на скандалното му изявление, написа " Телеграф ". 

Една от тях побърза да предизвести младия реализатор, че Галин също употребява приложението и най-вероятно ще го види, само че безстрашният мачо ѝ отвърна: „ Oplashi me ”.

Емрах показа, че защото родителите му нямат threads, той ще е " същинския си аз ", тъй като те няма да виждат какво става.



Попфолк артистът очевидно се ядоса на това, че девойки качваха чатовете си с него, за реклама, като на това бе отдаден и първият му пост в платформата, в който отбелязва, че най-обичал на негов тил да си вършат реклама.

А всички взеха решение, че ще пишат на татко му, с цел да му опишат за държанието му? " И да пишете, и да не пишете на наще - изгода няма ", отсече обаче Емрах.

Профилът на младия фолкаджия в новата мрежа се трансформира в същински индийски сериал. 

След скандалните си изявления, Емрах излезе с неуместно опрощение. В което споделя, че профилът му е хакнат и вършат всичко допустимо сякаш, с цел да му го върнат.

Изпълнителят качи клип в новата мрежа, в който се вижда по какъв начин чете извинението си от телефон.

А дали в действителност профилът му е хакнат и някой различен е пускал изявления вместо него, действително никой не знае.

Извинение!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР