Намиращият се в прекрасна форма Даниил Медведев победи германския квалификант

...
Намиращият се в прекрасна форма Даниил Медведев победи германския квалификант
Коментари Харесай

Даниил Медведев благодари на зрителите, които го освиркваха

Намиращият се в прелестна форма Даниил Медведев победи немския квалификант Доминик Кьопфер с 3-6, 6-3, 6-2, 7-6 (2) и си обезпечи четвъртфинал на US Open 2019 против Стан Вавринка (Швейцария).
 Всички резултати от US Open 2019 Обновена
Всички резултати от US Open 2019

Григор Димитров е на 1/4-финал след победи против Андреас Сепи, Камил Майхжак и Алекс де Минор и отричане на Борна Чорич

Шампионът от Sofia Open, който има 22 победи в последния месец, още веднъж реши да се пошегува с публиката след края на дуела. Зрителите бяха против руснака и го освиркваха от самото начало. Той кавалерски им благодари и показа, че те са го окрилили за обрата, макар болките в рамото, които е изпитвал.

След предходния си мач Медведев също сподели, че феновете са създали деня му доста прекрасен и той ще заспи благополучен с помощта на тях.

Квалификантът Кьопфер стартира доста мощно седмия си мач на US Open и поведе със сет и пробив. Медведев върна брейка за 2-2 и по-късно съумя да изравни частите. Това го успокои и той заигра освободено, доминирайки в разигравания.
 Григор Димитров победи Алекс де Минор и е на 1/4-финал на US Open 2019
Гришо продължава да лети в Съединени американски щати! Чака ни шоу Димитров - Федерер на 1/4-финал

Отличен мач за хасковлията, който ще срещне Роджър Федерер във вторник

Все отново в четвъртия сет се стигна до тайбрек. Тогава силите на Кьопфер привършиха и Даниил затвори мача след 7-2. Ето какво показа Медведев след триумфа:

" Да, играя сносно на хард, само че това, което желая да кажа е, че през днешния ден губех със сет и с 0-2. Преди мача имах болки в рамото и взех толкоз болкоуспокояващи, колкото е разрешено.

Но вие ме стимулирахте и това, че бяхте против мен ми даде сила да печеля. Със сигурност ще виждам Джокович и Вавринка. И двамата са превъзходни първенци. Имам голям почит и към двамата и мисля, че ще е доста забавен мач и ще се приготвя добре за него. Надявам се да бъда пресен. А вие продължавайте да ми давате тази сила ", благодари Медведев на публиката.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР