Намиращият се в отлична форма нападател на Реал Мадрид Карим

...
Намиращият се в отлична форма нападател на Реал Мадрид Карим
Коментари Харесай

Бензема: Мечтата ми е да спечеля Златната топка

Намиращият се в отлична форма нападател на Реал Мадрид Карим Бензема мечтае да завоюва „ Златната топка “ от дребен, показа самият той в изявление за испанския ежедневник AS, оповестено в събота.

Той попадна измежду номинираните в листата от 30 играчи за най-престижното самостоятелно отличие в света на футбола в петък, ден откакто се разписа при страхотния поврат на Франция над Белгия с 3:2 – „ петлите “ доближиха с триумфа финала в шампионата Лига на нациите.

„ Мечтая за спечелването на премията от дете, всички професионални футболисти мечтаят за нея. Така че върша всичко допустимо и ще продължа да го върша, тъй като се надявам да я печеля и да сбъдна детската си фантазия “, стартира той.

С девет гола в осем мача за Реал този сезон, Бензема разцъфна след напускането на Кристиано Роналдо преди две години.

„ Това, което е значимо, е хората да се любуват на моя футбол, и аз да съм благополучен и горделив. Има нападатели тези дни, които играят доста добре в 30-те си години и вкарват доста голове. Съвременният футбол разрешава това. Винаги е наслаждение да попадна в този лист на топ 30-те играчи и ще го държа като цел в съзнанието си в огромните срещи “, добави французинът.

Франция се изправя против Испания във финала на Лигата на нациите.

„ Сигурен съм, че ще бъде голям край. Испания е млад, само че доста надарен тим. Просто се надявам, че мачът на първо място ще бъде страховит “, приключи Бензема.

France and Real Madrid striker Karim Benzema talks to AS exclusively.

"Young Real Madrid players see me as a big brother figure "

Preview here with full interview to run tomorrow.
— AS English (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР