Намиращият се в криза нападател на Челси Алваро Мората не

...
Намиращият се в криза нападател на Челси Алваро Мората не
Коментари Харесай

Лопетеги остави Алваро Мората извън групата на Испания


Намиращият се в рецесия нападател на Челси Алваро Мората не получи повиквателна от селекционера на Испания Хулиен Лопетеги за идните контролни срещи с Германия и Аржентина, които са част от подготовката на отбора за Световното състезание в Русия това лято.

Мората не се е разписвал за "сините" през 2018-та година, като все по-често остава на аварийна пейка, а мениджърът на лондончани Антонио Конте избира да разчита на Оливие Жиру или Еден Азар за върха на офанзивата. "Той имаше серия от физически проблеми, сега не играе доста и взехме решение да викнем различен състезател. Той остава в нашите сметки и има всички шансове да играе на Световното първенство", разяснява Лопетеги избора си. Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коста получи първата си повиквателна от средата на предходната година, откакто вкара 6 гола в 13 мача от януари насам. Яго Аспас от Селта, Родриго Морено от Валенсия и дуото от Реал Мадрид Лукас Васкес и Марко Асенсио са другите нападатели в състава на Лопетеги.

Първа повиквателна за националния тим получи крайният защитник на Челси Маркос Алонсо, който се показва доста мощно за "сините" през тази акция. Ако запише минути в някоя от идните две срещи, Алонсо ще последва стъпките на татко си и дядо си, които също са играли за националния тим на Испания. Световните първенци от 2010 гостуват на Германия в Дюселдорф на 23 март, а по-късно одобряват Аржентина на стадион "Метрополитано" в Мадрид. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР