Намиращият се на втора позиция в световната ранглиста, Даниил Медведев,

...
Намиращият се на втора позиция в световната ранглиста, Даниил Медведев,
Коментари Харесай

Безпощаден Медведев не остави шансове на Гришо в Синсинати

Намиращият се на втора позиция в международната класация, Даниил Медведев, победи българския №1 Григор Димитров с 6:4, 6:3 в дуел от осминафиналите на шампионата от Мастърс сериите в Синсинати. Българинът изоставаше съвсем през целия мач, а руснакът се оказа прекомерно мощен за него в последна сметка, пишат.

Двубоят стартира не неприятно за родния тенисист, откакто стигна до точка за пробив във втория сервис гейм ан руснака, само че не съумя да се възползва. Двамата играчи успяваха да си вземат геймовете на този ранен стадий.

Четвъртият гейм обаче унищожи положителните начални усещания, откакто Медведев стигна до две точки за пробив, реализирайки втората за 3:1. В идващия гейм обаче родният ас съумя да стигне на собствен ред до две брейк точки, с цел да направи също пробив за 2:3.

Щастието за българина беше малко, а Медведев стигна небрежно до три точки за нов пробив, а с третата съумя ид а го реализира - 4:2. До края на частта двамата тенисисти си вземаха подаването, с цел да може Даниил Медведев да вземе първият сет с 6:3.

Вторият сет стартира с замяна на сервис геймове, макар че Медведев изпусна общо 4 точки за пробив в първите 6 гейма. Резултатът обаче беше 3:3. В седмия гейм обаче номер 2 в света не изпусна следващите си шансове за пробив, с цел да поведе с 4:3. Минути по-късно той затвърди задатъка си на 5:3, с което принуди Григор да сервира за оставане в шампионата.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР