Намирането на подходяща работа никога не е било лека задача.

...
Намирането на подходяща работа никога не е било лека задача.
Коментари Харесай

Работата в А1 – благоприятна среда за професионално развитие

Намирането на подобаваща работа в никакъв случай не е било лека задача. В цялостна мощ това важи по време на пандемия и изключително в случай че търсите работа в областта на IT. Обяви за работа има доста, изискванията на множеството места са положителни, само че въпреки всичко – всеки търси най-хубавото и перспективно за себе си. А точно тук е висшият пилотаж – да покажете качествата си в компания, в която те ще бъдат оценени, а вие ще бъдете задоволени от работата и развиването си, и няма скоро още веднъж да сте в позиция да търсите ново работно място.
Един от потвърдилите се работодатели, изключително в тази област, са
Водещият снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения с над 25 години история е част от A1 Group. Като част от интернационална група, оперираща в седем страни, А1 работи по одобрени стандарти за ръководство на хора и има построена просвета, която предизвиква отворената връзка и нововъведенията.

В устрема си да обезпечи на своите близо 5 милиона клиента качествени и разнородни телекомуникационни и цифрови услуги, в това число ICT и ITS решения, финтех услуги и лични ТВ канали, близо 4000 чиновници в компанията развиват гения си всекидневно. Основен фокус за А1 е дигитализацията – на вътрешните процеси, на потребителско прекарване и на бизнеса на клиентите, като основа и опция за развиване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР