Намирането на перфектния чифт дънки може да се окаже трудна

...
Намирането на перфектния чифт дънки може да се окаже трудна
Коментари Харесай

Дънки, които издържат 50 години носене

Намирането на съвършения чифт дънки може да се окаже сложна задача. А най-лошото е, че колкото и да ни харесват, тези съвършени меки дънки неизбежно се късат след известно време приложимост.

Кампания на Kickstarter, наречена Half Century Jeans , разгласи, че основава " неразрушими " дънки, като дава обещание, че няма да се скъсат най-малко 50 години , а при положение на проблем, поправката им е безвъзмездна .

Половинвековните дънки ще костват единствено 69 английски лири , откакто бъдат пуснати в продажба. Със период на валидност от 50 години, в които няма да се постанова да ги сменяме с нови, не се вършат и взаимни отстъпки с комфорта.

Публикация, споделена от Tom Cridland (@tomcridlandmenswear) на Апр 1, 2018 в 9:05 PDT

Според страницата Half Century Jeans ще са толкоз комфортни, колкото и обичаните ни дънки.

Вместо памучен плат, нормално употребен за произвеждане на дънки, този тип разчита на " специфичен хибрид от материали ", в това число японски селвидж деним , произхождащ от Окаяма и нишки Spectra , които са едни от най-здравите и леки нишки в света.

Според производителите влакната Spectra са 15 пъти по-здрави от стоманените кабели и се употребяват за разнообразни действия, като рискови спортове да вземем за пример.

 Снимка 353364

Създателите на половинвековните дънки, които ще са разполагаем в мъжки и женски вид, подсигуряват, че в никакъв случай няма да имаме проблем с износването и протриването сред краката.

В акцията се загатва, че дънките няма да се скъсат , тъй като са направени от селвидж деним, който се създава посредством способ на непрестанно кръстосано нанизване, като крайният резултат са части от плат с компактно изтъкани ленти.

Чудото на дънките има освен подсилени горна част в региона на колана, само че и тройно заздравен чатал. Те се оказват и химически устойчиви, което значи, че могат да оцелеят при всевъзможни климатични условия.

Публикация, споделена от Tom Cridland (@tomcridlandmenswear) на Апр 19, 2018 в 10:54 PDT

Новите дънки Half Story Jeans имат за цел да се борят с несъразмерното замърсяване, обвързвано с стилната промишленост и манталитета на " бързата мода ".

Според Kickstarter стилната промишленост е вторият в света замърсител - 25% от международните химикали, употребявани за производството на текстил, и 10% от въглеродните излъчвания в международен мащаб, произтичат от производството на облекло.

С дънки, които са проектирани да устоят на практика през целия ни живот, и с 50-годишна гаранция, Half Century Jeans се надява да поведе по пътя към бъдещето на устойчивата мода .

Публикация, споделена от Tom Cridland (@tomcridlandmenswear) на Апр 4, 2018 в 9:19 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР