Намирането на пари по пътя е доста вълнуващо. Независимо дали

...
Намирането на пари по пътя е доста вълнуващо. Независимо дали
Коментари Харесай

Духовното значение на намирането на пари по пътя

Намирането на пари по пътя е много вълнуващо. Независимо дали имате рационална сума пари - даже изваждането на дребна монета от земята ще бъде тръпка. Но знаете ли, че намирането на смяна е от огромно значение и е обвързвано с духовността?
В символиката парите постоянно се свързват със мощ, история и стойност. Това е обвързвано с историята, тъй като минава от едната ръка в другата.
 Талисмани за пари Талисмани за пари
Проблемът с постигането и поддържането на финансово богатство е нашият нрав. Специални, вълшебен предмети ще ни оказват помощ да...
В китайската символика парите са освен метод за замяна на полезности, само че и знак на шанс. Затова хората, които намират пари, ги считат за мотив за благополучие.
Но каква е духовната значимост на намирането на пари? Е, с елементарни думи, можем да кажем, че намирането на пари значи, че сте скъпи - освен измежду жителите на Земята, само че и в духовния свят.
Хората постоянно намират пари под формата на монети. Защо духовете избират тази форма? Отговорът е елементарен - монетите устоят по-дълго от хартиените пари. Техният искра и цвят също могат елементарно да привлекат нечие внимание. Но можете да намерите и банкнота - макар че това се случва по-рядко.
Има две неща, които би трябвало да имате поради, когато намерите пари: първо, защо сте мислили, когато сте ги намерили, и второ, каква е била тяхната стойност.
Намиране на стотинки с номер 1
 Ето по какъв начин да спестим пари, без да се лишаваме от нищо Ето по какъв начин да спестим пари, без да се лишаваме от нищо
Спестяването е сложен развой за всеки един от нас. Понякога това е по-лесно за хората, които имат добра финансова просвета и знаят какво...
Номер едно е обвързван с ново начало. Това е добър сигнал за нови хрумвания, само че може да значи и триумф, достижения и прогрес.
Освен това номер едно е и единение - може да ви припомня, че сте свързани с духовете на околните си, които са умряли. 
Намиране на стотинки с друга стойност.
Числото 10 е цифрата на пробуждането, което желае внимание и значи, че би трябвало да се доверите на интуицията си и да продължите по пътя си, където и да ви води. 
Десет значи, че би трябвало да освободите всички страхове, които тежат на сърцето ви. Духовете ви следят и ви оказват помощ в доста неща. Това значи, че смяната, която желаете в живота, е тъкмо зад ъгъла на една крачка от вас - просто би трябвало да я оставите да се прояви. Съсредоточете се върху задачата си и ще постигнете триумф.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР