Намирането на идеалния спътник не е лесна задача, но руски

...
Намирането на идеалния спътник не е лесна задача, но руски
Коментари Харесай

Мъж използва изкуствен интелект, за да намери съпруга в сайт за запознанства

Намирането на идеалния сателит не е лесна задача, само че съветски разработчик на програмен продукт откри брачна половинка в известно приложение за запознанства, откакто делегира избора на изкуствен интелект (ИИ). По-често невронната мрежа се употребява като инструмент, който оказва помощ за написването на ария или есе, само че Александър Жадан е обучил чатбота ChatGPT на OpenAI да флиртува с девойки от негово име.

След като употребявал ИИ, с цел да се среща виртуално с повече от 5000 дами в продължение на година, Александър намерил сродна душа, споделя той. 23-годишният юноша описа, че концепцията му хрумнала, откакто изпитал усложнения да откри идеалната половинка благодарение на нормалните способи и решил да разпореди задачата на невронна мрежа.

" Дадох на ChatGPT информация за това по какъв начин нормално поддържам връзка. Отначало имаше проблеми, тъй като програмата не ме познаваше добре, можеше да напише някакви нелепости, само че по-късно я образовах дотам, че тя стартира да поддържа връзка с девойките тъкмо както аз ", споделя програмистът и прибавя, че ChatGPT е почнала повече от 5000 разговора.

По-късно Жадан конфигурира избрани филтри, тъй че невронната мрежа да му демонстрира дамите, с които би трябвало да продължи да поддържа връзка в действителния живот. След като персонално се срещнал с Карина, програмистът схванал, че ChatGPT е намерил любовта му.

Когато с Карина се срещнахме персонално за първи път, разбрах, че е допустимо да обучим системата да проучва нашите известия ", споделя разработчикът.

След това невронната мрежа предложи къде да заведем момичето и по какъв начин да оживим диалога. В последна сметка ChatGPT предложи на Александър да предложи брак на Карина, като му сподели, че връзката им е " уравновесена и мощна ".

Жадан последвал съвета и двойката към този момент е сгодена. Програмистът сподели, че не е споделил незабавно на годеницата си, че невронната мрежа го е подтикнала да й предложи, само че по-късно тя приела новината умерено.

Жадан изясни, че е изцяло допустимо да се направи обща стратегия, която да помогне на хората да намерят идеалния сътрудник, само че това, което той е основал, е " персонален артикул ".

Технологът към този момент притегли необятно публично внимание през февруари предходната година, когато разгласи, че е употребявал ChatGPT за написването на дипломната си работа и сполучливо я е защитил в Руския държавен филантропичен университет, получавайки позитивна оценка. Беше му разрешено да резервира дипломата си, което провокира дискусия.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР