Намираме се в разгара на сезона на една от най-готините

...
Намираме се в разгара на сезона на една от най-готините
Коментари Харесай

Сладък празник за Алекс Енева - половинката ѝ Бебо навърши 30 г., посвети му емоционален пост!

Намираме се в разгара на сезона на една от най-готините зодии - Близнаците! Именно при започване на първия летен месец своя рожден ден чества синът на Маги Халваджиян и оператор на едни от най-гледаните телевизионни излъчвания у нас Бебо Халваджиян. А тази година празникът е необикновен, тъй като той има празник - става на 30 година!

Виж още: Тяна и Иво от " Един за различен " споделиха защо ще изхарчат парите от огромната премия

Семейния празник означи по-красивата половинка на Бебо, Алекс Енева, която разгласява прочувствен текст в обществените мрежи. " Тогава нищо не разбирах! Би трябвало да го преценям не по думите, а по делата. То ме изпълваше с благовоние и светлина. Изобщо не биваше да тичам! Зад дребните му хитрости трябваше да доловя неговата деликатност. Цветята (близнаци) са толкоз спорни ", написа тя под фотографията по-долу:

Виж още: Сезонът на модификацията: Цвети на Криско с куп усъвършенствания - устни, плочки, намаляване...

Хореографката добави: " Странно е по какъв начин един човек може да промени живота ти вечно по допустимо най-хубавия метод и да те накара да се чудиш по какъв начин в миналото си живял без него. ♥️♥️♥️ Честит рожден ден, обич! "

Виж още: Още една поп певица минава в тима на фолка? Дивна с забавен дует

На фотографията виждаме фамилията в цялата му прелестна целокупност - Бебо, Алекс, както и дечицата им Еди и Кай. По мотив рождения си ден пък самият рожденик пусна следния пост:

" Dirty Thirty. Остаряваме постепенно, пада лист от календара. Пълни нелепости. Животът си е все по този начин забавен, пъстър и прелестен, единствено на мен малко ми се обажда коляното като се скапе времето, само че това е от 38см гвоздей в крайници, а не от годините. Бъдете положителни, усмихнати и имайте очи за хубостта към себе си! Oh yeah, feel the vibe. Вечно ваш- Дъртанян! ❤ "

Изображение: https://www.instagram.com/bebogoofy/
https://www.instagram.com/allexandra_amorr/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР