Намираме се в положение, в което имаме най-добрите условия да

...
Намираме се в положение, в което имаме най-добрите условия да
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Наши партньори ще са ДБ и БСП. Не виждам причина Кирил Петков да не е премиер и за в бъдеще

Намираме се в състояние, в което имаме най-хубавите условия да защитим интереса си във връзка с Македония. Не зная кой от Политическа партия е дал своя вот срещу.

Г-н Тошо Йорданов желае да насочи бурята в една друга позиция. Месеци наред се обясняваше по какъв начин се води друга политика. Френското предложение изцяло отговоря на националния ни интерес. То е резултата от напъните на държавното управление на господин Петков. Коалиция за РСМ няма. Има квалифицирано болшинство, което сподели, че следва да се поддържа позицията.

Ние не търсим популярност. Ние не желаеме да водим език на облика, а разговор с РСМ. За 6 месеца виждаме резултат от положените старания.

Формално не следва да се гласоподава оставката на държавното управление. Зависи от президента Радев по кое време ще връчи първия мандат. Трябва да се подсигуряват антиинфлационните ограничения. Следва да се одобри закона за енергетиката. Ще настояваме да се смени управлението на КПКОНПИ. Новото болшинство саботира работата на Народното събрание точно по тази точка.

Не желая да влизам в догадка, че това Народно събрание е обречено. То може да има по-дълъг живот. Ще упорствам точката за избор на нов ръководител на Народно събрание да влезе в дневния ред.

Вярваме, че Кирил Петков извърши мандата, който Политическа партия му бяха дали. Бе деен министър председател. Най-лесно за нас е да създадем държавно управление с господин Борисов. Не виждам причина Петков да не е министър председател и за в бъдеще. Не изключвам да се предложат и други имена за министър председател, само че това следва да се разиска.

Не изключвам опция да се образува ново държавно управление. За мен е необяснимо за какво Радев промени позицията си. Неговото държание да нанася удари на държавното управление и да разрушава негия престиж, аз не мога да схвана. Защо т-н Радев не призна триумфите на държавното управление?! Давам пример-цените на тока за жителите не се покачиха. Не бяхме очевидци на рецесии и апокалипсис. Трупа се напрежение в обществото, което не стъпва на обстоятелства. Немският финансов министър похвали страната в икономическата политика.

Политическа партия продължава с нулева приемливост към корупцията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР