- Намираме се в края на тази предизборна кампания. С

...
- Намираме се в края на тази предизборна кампания. С
Коментари Харесай

Росен Желязков: За Благоевград и областта е необходимо довършване на транспортната инфраструктура, тогава и доходите ще се променят

- Намираме се в края на тази предизборна акция. С какво беше тя по-различна от предходните?

-За първи път организираме акция при непрекъснато настоящ Парламент и служебно държавно управление. Това демонстрира, че политическата рутина не е задоволителна, с цел да се предотврати политическото прелъщение на някои партии да употребяват Народно събрание за предизборна естрада. Нашите съществени послания са, че след 3 години неустойчивост, безвремие, закъснение на всички обществено-икономически процеси в страната, би трябвало да се откри отпор и отговор със стабилизация на страната. С възстанояването на обикновено функциониращи държавни институции, ясни политически задължения, придвижвания в стопанската система и по този начин предстоящите на практика приходи, да се живее умерено. Искаме постоянна България, само че в сигурна Европа.
Нашите послания са надграждане на това, до което бяхме стигнали през 2020 година и продължение на икономическото развиване, дружно с едни премислени и рационални промени в главните браншове като обучение, опазване на здравето, правораздаване, публичен ред и по този начин нататък. Но най-много усмиряване на обществото и вдъхване на нова социална сила.

-Като участник в тази акция съответно за Благоевградска област какви са вашите задължения?

-За страдание опциите в Благоевградска област дълги години бяха подценявани. И това е тъй като не довършихме Крупник - Кресна. Казвам недовършихме, всички ние, цялото общество. Ако това се случи географията на стопанската система на региона като цяло ще изглжда по раазличен метод, тъй като транспортната досегаемост е първата причина дружно с достъпността до инженерната инфраструктура за всеки вложител. За Благоевград и региона е належащо довършването на транспортната инфраструктура и основаването на атрактивни благоприятни условия за вложители - индустриални зони, които чакат своя миг за осъществяване. Изграждането на производства, които имат по-висока добавена стойност, а това значи разноските за труд да бъдат по-ниски в структурата на крайния артикул, стока или услуга, само че по-високи за работещите. Ако е висока добавена стойност, а това са по-високо софтуерни производства, а има всички предпоставки за региона това да се случи, тогава и приходите ще се трансформират. И структурата на стопанската система на региона ще се промени. Ясно си даваме сметка за функционалната взаимозависимост сред инфраструктура, влизане в Еврозона. Това ще бъде по-силно привлекателна за чуждестраннит вложители.

-Защо е значимо да гласуваме на 9 юни?

-Важно е да гласуваме и за европейски парламент и за народен. За европейски, тъй като е доста значимо Европа накъде ще се развива, като сигурност, обща политика, общи възмжоности на европейския пазар. Но най-много като общо пространство на мир и сигурност
За народен парламент - колкото по-ясно изразено болшинство има в Народно събрание, толкоз по-стабилно ще бъде ръководството. За нас е значимо да има държавно управление, което да възвърне чувството за непоклатимост, и да възвърне чувството за наклонност на напредък, за повече приходи, за работещата стопанска система, а не поради взети заеми. Искаме да подсигуряваме икономическия проспртитет на България. Затова е значимо да се гласоподава, значимо е да се поддържа ГЕРБ на тези избори. Призовавам за поддръжка на бюлетината на ГЕРБ за националния и за европейския парламент с номер 22, а с преференцията дано всеки един гласоподавател да избере един от огромните, сполучливи експерти в нашата листа.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР