Намираме се на прага на конфликта, затова трябва да усилваме

...
Намираме се на прага на конфликта, затова трябва да усилваме
Коментари Харесай

ИТН иска вотът за оръжията за Украйна да е таен

" Намираме се на прага на спора, по тази причина би трябвало да усилваме личните си благоприятни условия. България не дава непосредствено военна помощ на Украйна. Нека депутатите гласоподават по съвест, вотът би трябвало да скришен. Не би трябвало да има подобен разнобой по значима външнополитическа тематика. Кoалицията е постоянна макар размяната на реплики, тъй като осъзнава, че интервалът е виновен ". Това съобщи пред Нова телевизия Димитър Гърдев, интернационален секретар на " ИТН " и апетитен за възможен правоприемник на поста на външния министър Теодора Генчовска.

По думите му Западът в никакъв случай няма да върне старите си взаимоотношения с Русия. " Тези процеси предопределят бъдещето за 20-30 години напред ", счита той.

По тематиката за Северна Македония Гърдев посочи, че България не е налагала несъгласие. " Блокирахме процеса за преговорната рамка. Който желае бърза интеграция, да помогне Скопие да съблюдава главните европейски права - да не дискриминират хората с българско съзнание и да отстранен езика на омразата ", прикани той. И добави, че е нужно да се търсят бързи различни решения за газовите доставки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР