Намираме се на крачка от заключителните етапи на тазгодишното издание

...
Намираме се на крачка от заключителните етапи на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Програма за петък: Циципас и Рубльов решават последния 1/2-финалист; Джокович срещу Медведев

Намираме се на крачка от заключителните стадии на тазгодишното издание на Финалния Мастърс в Торино, който събира на едно място най-хубавите осем състезатели за миналия сезон. Вече имаме двама сигурни полуфиналисти в лицето на Новак Джокович и Каспър Рууд, като по-късно през днешния ден следва да стане явен и третият участник във финалната четворка, който ще бъде избран от срещата сред Феликс Оже-Алиасим и Тейлър Фриц.

През утрешния ден пък ни следва да разберем и името на последния тенисист, който ще получи правото да взе участие в полуфиналите. Двамата, които ще излязат в директен конфликт за място измежду най-хубавите четирима, са първенецът от 2019-а година Стефанос Циципас и руснакът Андрей Рубльов. До този миг те са се изправяли един против различен общо 10 пъти, като салдото в директните им дуели е в интерес на гърка, който има преимущество от 6:4 победи. 

В другия мач, който ще бъде част от дневната сесия, сили ще премерят двамата някогашни първенци в конкуренцията Новак Джокович и Даниил Медведев. Изходът от срещата обаче по никакъв метод няма да повлияе на крайното класиране в групата, защото сърбинът към този момент има обезпечено място в полуфиналите, до момента в който Медведев не разполага с никакъв късмет да продължи напред в шампионата даже в случай че завоюва въпросната борба.

Програма за Ден 6 в Торино (начало 12:30 часа):

1. Уесли Кулхоф/Нийл Скупски - Иван Додиг/Остин Крайчек

2. Даниил Медведев - Новак Джокович (не преди 15:00 часа)

3. Никола Мектич/Мате Павич - Танаси Кокинакис/Ник Кирьос (не преди 19:30 часа)

4. Стефанос Циципас - Андрей Рубльов (не преди 22:00 часа) 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР