Намирам за толкова смешно, че мъжете смятат, че жените не

...
Намирам за толкова смешно, че мъжете смятат, че жените не
Коментари Харесай

Три прости неща, които жените искат от мъжете в леглото

Намирам за толкоз смешно, че мъжете считат, че дамите не желаят секс толкоз, колкото мъжете!
По-невярно нещо от това надали има. Господа, обичаме секса!
Вероятно мислим за това тъкмо толкоз, колкото и мъжете! Жените също се възбуждат.
Просто може да ни би трябвало малко повече време, с цел да се разгорещим, в сравнение с вас. Но ние обичаме да сме ухажвани и се любуваме на любовната игра.
За нас предиграта е значима и е толкоз, в случай че не и повече, еротична от самия акт.
Ето 3 елементарни неща, които дамите желаят момчетата да вършат доста повече в леглото.

1. Правете повече зрителен контакт
Много мои приятелки ми се оплакват, че мъжете не ги гледат задоволително в очите по време на секс. Те се усещат изолирани, в случай че сътрудникът им стои със затворени очи от самото начало или гледа единствено елементи от тялото им, което ги кара да се усещат като парче месо, а не като произведение на изкуството на природата, каквото в действителност са. Контактът с очите може да бъде едно от най-секси неща, които може да вършиме по време на секс!

2. Останете с нас без значение от всичко
Сексът за дамите постоянно е място за освобождение от стрес, минали пострадвания и прочувствени рани и ние плачем, откачаме, ставаме палави, вършим всевъзможни непредвидени вкусни неща и някои от тях може да ви изненадат. Моля, не ни съдете, нито го приемайте персонално. Просто останете с нас през прочувствените ни талази. Сексът с някого от време на време може да провокира дълбока, прочувствена връзка и дамите могат да реагират на това сега, просто я прегърнете и се пуснете по течението.

3. Останете отворени за още
Много дами нямат визия, че може да изпитват мултиоргазъм, тъй като, момчета, не се обиждайте, само че откакто свършите един път, доста от вас завършват с ерекцията, а ние сме до средата. Не бързайте да ставате от нас, даже и да не сте еректирани, с цел да може да изследваме повече от нашата еротична природа. Някои мъже считат, че се нуждаете от свръхтехнически трикове, с цел да бъдете страховит ухажор, и сигурно това оказва помощ. Но множеството дами жадуват за вашето безупречно наличие повече от всичко, с цел да отворят тялото, мозъка и духа си необятно пред вас. Не забравяйте да покажете желанието си за секс с вашата жена през целия ден. Това може да е палаво известие, чувствено допиране, до момента в който тя подготвя обяд за децата, или даже просто възхитено изражение на лицето ви, когато тя направи нещо, което ви припомня за какво я обичате.

Накарайте я да се усеща по този начин, като че ли я желаете от самото начало, даже когато не е секси. По този метод тя няма да си намерения, че „ преследвате единствено едно нещо “ и ще бъде доста по-възприемчива към желанията ви и може даже да бъде още по-проактивна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР