Намирам за поразително, че Иван Гешев с пренебрежителен тон определи

...
Намирам за поразително, че Иван Гешев с пренебрежителен тон определи
Коментари Харесай

Ирландски евродепутат се възмути от поведението на Иван Гешев

Намирам за поразително, че Иван Гешев с високомерен звук дефинира изказванията за него като „ честен и административен упрек “. Никой в неговата позиция не би трябвало да бъде подложен на упрек, нито административно, нито морално.

Това сподели пред " Фрог Нюз " евродепутатът Kлeъp Дeйли с въпрос по какъв начин прави оценка отговорите на Иван Гешев на заложените от нея въпроси по време на полемиката в комисията по Граждански свободи, правораздаване и вътрешни работи (LIBE) в Европейския парламент. Ето какво показа Дейли:

" Радвам се, че мога да разясня в допълнение. Смятам, че отговорите на Иван Гешев са незадоволителни и неприемливи. Поставените въпроси са законни. Г-н Гешев знае, че в България е изразена забележителна угриженост по отношение на назначението му, както и че абсурдът „ Апартаментгейт “ има големи политически последици. Точно поради това, да отхвърлите въпросите с думите „ чували сме всичко това преди, това са остарели проблеми “ въобще не е задоволително. Защо не употребявате опцията да отговорите на въпросите? Фактът, че не го направи, ме прави още по-притеснен и още по-решена да преследвам тези въпроси. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР