Намирам се на брега на морето, водата е превъзходна -

...
Намирам се на брега на морето, водата е превъзходна -
Коментари Харесай

С бира в ръка: Слави Василев доволен, че фенската маса на ПП/ДБ се топи

Намирам се на брега на морето, водата е превъзходна - плавам и чета на лек припек по през целия ден. Далеч съм от София и, естествено, следя събитията.

Почти толкоз огромно наслаждение, колкото слънцето и морето, ми доставя да виждам по какъв начин почитателите на ПП/ДБ стартират да се гърчат под натиска на събитията, осъзнавайки какъв брой мъчно става, в тези условия, задачата да се поддържа разказът.

За действителното им ръководство няма даже скоба да отворя - какъв може да бъде резултатът от ръководство с доайените и архитектите на мутрафонията в политиката - Борисов и Пеевски, гарнирани с силата на “новите, млади и свестни ” - забележителните спасители, Киро и Асен? Не би трябвало да си популярен политолог, с цел да стигнеш до относително неутрален извод - че това ще е най-корумпираното и тъпо ръководство в модерната история на България. Но не това задържа вниманието ми пред чудесното, умерено море. Радва ме да следя с каква скорост се топи фенската маса на ПП/ДБ.

Мисля по-късно да си ръся една дребна налива бира в ледена чаша, и да продължа да се любувам на мнения на почитатели на ПП/ДБ, под обяснителните постове на видни техни депутати - като Мирчев, да вземем за пример, които се чудят, и те, в коя дупка да се скрият.

Ооох, че ми е кеф.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР