Намесата на Турция във вътрешните ни работи не е от

...
Намесата на Турция във вътрешните ни работи не е от
Коментари Харесай

Сидеров намери позитивното от скандала със задължителното изучаване на турски език у нас

Намесата на Турция във вътрешните ни работи не е от през вчерашния ден. Поставял съм този въпрос доста пъти, само че нямаше интерес. Не зная на какво се дължи този неочакван интерес към изказванията на турски посланици. Това съобщи водачът на „ Атака” Волен Сидеров във връзка абсурда от последните дни, когато турският дипломат предложи наложителното проучване на турски език в учебните заведения.

Турският дипломат изиска наложително проучване на турски език у нас! Борисов изригна (ВИДЕО)


По думите му, това е добре, тъй като значи, че има прогрес. „ Радвам се, че има реакция на най-високо равнище. Премиерът реагира първо и сподели той да не се намесва. След това и външно министерство реагира. Това значи, че този път българската страна демонстрира рефлекс”, уточни Сидеров пред bTV.

„ Дано по този начин да бъде за всяка една интервенция, тъй като не са единствено турските посланици. Френски, американски посланици обикаляха по студиа и обясняваха коя партия е добра и коя неприятна, кое е положително за България и какво не, какво би трябвало да вършим, като някакви туземци. Това значи, че страната си резервира достойнството”, сподели още той.

„ Европарламентът има потребност от смяна, Европа има потребност от повече суверенитет. Водачът на листата ни Георги Димов има ясна идея – че Европа не е подчинена на Съединени американски щати, че би трябвало да се борим и да отстояваме своята еднаквост и суверенитет”, съобщи Сидеров, разяснявайки идните избори за депутати за Европейски парламент.

„ Една от първите ни дела е рухване на глобите против Русия. България губи сред 2 и 3 милиарда годишно от глобите против Русия. В същото време американски компании търгуват идеално с Руската федерация и си купуват ракетни мотори. За едни има наказания, за други няма.

Другото, за което ще се борим, е да се вкара минимално възнаграждение за всички страни. Не може тук българинът да работи за стотинки и да отиде да работи, с цел да обслужва непознати ползи, с цел да получава повече пари”, уточни водачът на „ Атака”.

Според Сидеров няма причина държавното управление да не изкара мандата си. "Скандалите не могат да заместят концепциите, не могат да заместят въпроса какво друго може да бъде ръководството на България. Къде сте чули концепциите на Българска социалистическа партия, които претендират, че ще вземат властта? Всичко се върти към парламенти и тераси, само че там всичко е омешано. Освен при „ Атака”, тъй като при нас няма никакви имотни далавери ", акцентира той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР