Намерили сме като нов екип в Общината над 300 забавени

...
Намерили сме като нов екип в Общината над 300 забавени
Коментари Харесай

Над 300 забавени преписки са открити в Община Варна | Новият общински екип вече ги е придвижил

Намерили сме като нов екип в Общината над 300 забавени преписки, някои от които с просрочие от над 4 години, които са преписки за преустановяване на съсобственост сред частни лица и Община Варна.

Това сподели заместник-кметът по правните въпроси на Община Варна Диан Иванов по време на първата си приемна през вчерашния ден.

По думите на жителите и на заместник-кмета това закъснение е жестоко нарушаване на закона, за което би трябвало да се търси отговорност. Блокират се капиталовите планове на притежателите и въвеждането в употреба на обектите, алармираха жителите.

Според заместник-кмета Диан Иванов през последните два месеца администрацията е извадила от чекмеджетата 300 забавени преписки и ги е придвижила. Всички сходни случаи ще бъдат заложени в Годишната стратегия за ръководство и предписание с парцели – общинска благосъстоятелност през 2024 година Следва програмата да бъде импортирана за гласоподаване в Общинския съвет дружно с бюджета за тази година, защото Общински съвет е принципал във връзка с собствеността.

По време на своята приемна Иванов увери жителите, че упоритостта на Общината е да ликвидира всички случаи на нежелана съсобственост.

Следващата приемна за жители на заместник-кмета Диан Иванов е 29 януари. Телефонът за записване за приемната му е 052 820 231.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР